CHP’li Aşkın Genç: “Elimizden alınan hakkımızı 2 Haziran’da hep birlikte geri alacağız”

CHP’li Aşkın Genç: “Elimizden alınan hakkımızı 2 Haziran’da hep birlikte geri alacağız”

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Pınarbaşı halk buluşmasında, “İki aydır gezmedik dağ, tepe, köy, mahalle bırakmadık. Elini sıkmadığımız vatandaşımız, gitmediğimiz köy, mahalle kalmadı. Pınarbaşılılar ne olduğunun, 2 Haziran’da ne yapmaları gerektiğinin farkında. Elimizden alınan hakkımızı 2 Haziran’da hep birlikte geri alacağız” dedi.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına itiraz edilmesinin ardından iptal edilen ve 2 Haziran’da tekrarlanacak seçimler öncesinde CHP, dün Pınarbaşı’da halk buluşması düzenledi. Buluşmaya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, PM Üyesi Mehmet Tüm ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da katıldı.

Buluşmada konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 2 Haziran’da Pınarbaşı seçimlerini daha büyük bir fark ile kazanacaklarını belirtti. Genç’in konuşması şu şekilde:

“2 Haziran’a üç gün kaldı. Çok önemli bir gün bizim için… Hem Pınarbaşı için hem Kayseri için hem de Türkiye için. 2 Haziran demokrasinin tecelli ettiği gün olacak. 31 Mart’ta yaşanan hak gaspı tüm Türkiye’nin gözleri önünde gerçekleşti. 324 oy fark ile seçimi kazanan kıymetli belediye başkanımızın hakkı gasp edildi ve iki ay sonrasına seçim yenilenmesi sağlandı.

Pusulanın içerisinde dört tane oy var iki tanesini geçerli saydılar, iki tanesini de geçersiz saydılar. “Sen 324 oy farkı ile belediye başkanı olamazsın, daha çok fark atacaksın ki belediye başkanlığın tescillensin” dediler.

İki aydır gezmedik dağ, tepe, köy, mahalle bırakmadık. Elini sıkmadığımız vatandaşımız, gitmediğimiz köy, mahalle kalmadı. Pınarbaşılılar ne olduğunun, 2 Haziran’da ne yapmaları gerektiğinin farkında. Elimizden alınan hakkımızı 2 Haziran’da hep birlikte geri alacağız!”

Google+ WhatsApp