Başkan Feyzullah Keskin: “Pınarbaşı seçimleri meydan savaşı değildir”

Başkan Feyzullah Keskin: “Pınarbaşı seçimleri meydan savaşı değildir”

Pınarbaşı’ndaki seçimlerine ilişkin konuşan CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP’li aday Deniz Yağan’ın hakkının gasp edildiğini söyleyerek “Pınarbaşı’ndaki seçimler bir meydan savaşı değil, hizmet mücadelesidir.

Pınarbaşı’nı CHP’nin kazanması hazmedilemedi, 2 aydır mazbatası verilmeyen bir belediye başkanımız var ancak inanıyoruz ki hak yerini bulacaktır” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı’nca Pınarbaşı seçimlerine yönelik basın açıklaması düzenlendi. İl Başkanı Feyzullah Keskin’in de katılım sağladığı toplantıya il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri de katıldı.
Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu ancak yaşanan süreçte bir kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığını söyleyen İl Başkanı Feyzullah Keskin, “Pınarbaşı’nı Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanması maalesef ki hazmedilemedi. Seçim sürecinde devletin yargısını temsil eden seçim kurulu hakimine ağır hakaretler, saldırılar ve adliyedeki diğer görevlilere de fiziki saldırılarda bulunuldu. Bu olayların hepsi de adliyedeki güvenlik kameralarına yansımış durumdadır. Seçimler bir savaş değildir, hizmet yarışıdır ancak anlam veremediğimiz bir şekilde Pınarbaşı’nda bir kaos ortamı yaratılmak isteniyor. Pınarbaşı’ndaki durumun meydan savaşı değil, hizmet mücadelesi görülmesi anlamında sağduyulu olunmasını istiyoruz. Hakkı gasp edilmiş, 2 aydır mazbatası verilmeyen bir belediye başkanımız var ve inanıyoruz ki hak yerini bulacak” diye konuştu.

Google+ WhatsApp