BAŞKAN YALÇIN’DAN KEPEZ VE ÇÖMLEKÇİ’YE ÇIKARMA

BAŞKAN YALÇIN’DAN KEPEZ VE ÇÖMLEKÇİ’YE ÇIKARMA

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kırsal mahallelerdeki çalışmaları yerinde değerlendirmek için yaptığı ziyaretler sürüyor. Başkan Yalçın, son olarak Kepez ve Çömlekçi’ye giderek bölgedeki çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı heyette Başkan Yalçın ilk olarak Kepez Mahallesi’ne hareket etti.

Burada Kepez Muhtarı Bilal Derebaşı, esnaf ve mahalle sakinlerince sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Yalçın, ardından mahallenin ortasından geçen yoldaki genişletme, kaldırım ve park çalışmalarını yerinde gördü. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kırsal mahallelerdeki çalışmaları yerinde değerlendirmek için yaptığı ziyaretler sürüyor. Başkan Yalçın, son olarak Kepez ve Çömlekçi’ye giderek bölgedeki çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

İLK DURAK KEPEZ MAHALLESİ

Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı heyette Başkan Yalçın ilk olarak Kepez Mahallesi’ne hareket etti. Burada Kepez Muhtarı Bilal Derebaşı, esnaf ve mahalle sakinlerince sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Yalçın, ardından mahallenin ortasından geçen yoldaki genişletme, kaldırım ve park çalışmalarını yerinde gördü.

Google+ WhatsApp