BAŞKAN UZUNLUOĞLU'NDAN KAYMAKAM ALEMDAROĞLU'NA VEDA ZİYARETİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU'NDAN KAYMAKAM ALEMDAROĞLU'NA VEDA ZİYARETİ

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Adıyaman'ın Samsat İlçesine tayini çıkan Kaymakam Aziz Oğuz Alemdaroğlu'nu ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyarette Pınarbaşı'nın çok daha iyi yerlere gelmeye layık bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Alemdaroğlu, Pınarbaşı İlçesini gördüğüm için ve burada kaymakamlık yaptığım için son derece mutluyum. Bilinmesi gereken, gezilmesi gereken, insanlarının da tanınması gereken bir ilçe. Yaklaşık iki yıla yakın bir süre Pınarbaşı'nda görev yaptım. Çok fazla uzun kalamasam da burada kaymakamlık yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Görev süremizi güzel bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Belediyemizin, belediye başkanımız Menduh Uzunluoğlu'nun kaymakamlığımıza çok destekleri oldu. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah fahri bir Pınarbaşılı olarak buradan ayrılacağız. Pınarbaşı'nın hak ettiği tanıtımı, bizde elimizden geldiği kadarıyla Türkiye´nın her yerinde yapacağız. Pınarbaşı iyi yerlere gelmeye layık bir ilçemiz. Belediyemizin, Kaymakamlığımızın ve başta da Menduh Başkanımızın ilçeyi hak ettiği yere getirme noktasında çok büyük gayretleri var. Ben kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu'da Adıyaman'ın Samsat ilçesine kaymakam olarak atanan Aziz Oğuz Alemdaroğlu'na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Uzunluoğlu, görev süresi içerisinde ilginizden alakanızdan dolayı, projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size canı gönülden teşekkür ediyorum. Güle güle gidin. Sizleri daha güzel yerlerde görmeyi arzu ederiz. Samsat'ı bundan sonra yakından takip edeceğiz. Oradaki güzel işleriniz bizi gururlandıracaktır. Gönülden bir Pınarbaşılı olduğunuza inanıyorum. Biz sizi tebrik ediyoruz. İlçemize ve bizlere hakkınızı helal edin ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz

Google+ WhatsApp