BAŞKAN ÖZDOĞAN:

BAŞKAN ÖZDOĞAN: "TEŞKİLATLAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZDİR"

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Hacılar 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Yasin Mutlu, kongrede tek aday olarak AK Parti Hacılar İlçe Başkanı seçildi. Yeni başkan Yasin Mutlu’yu tebrik eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Teşkilatlarımız bizim göz bebeğimiz, kongreler de yenilenme, güçlenme heyecanı, tecrübeyi bir araya getirme dönemidir” dedi.

AK Parti Hacılar 8. Olağan İlçe Kongresi, partililer ve teşkilat üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kongreye; AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, iş insanları, oda temsilcileri ve partililer katıldı. Yapılan kongrede Yasin Mutlu, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı seçildi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kongrede yaptığı konuşmada, “Teşkilatlarımız bizim göz bebeğimiz. Kongreler, yenilenme, güçlenme ve tecrübeyi bir araya getirme dönemleridir. Görevini devreden kıymetli kardeşim Ahmet Övüç’e ve önceki dönem ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yasin kardeşimle birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Başkan Özdoğan, yeni AK Parti yönetimiyle Hacılar'da hizmetlerin aksamadan devam edeceğini de vurguladı.

Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, görevini devrettiği konuşmasında, “Yasin kardeşime ve ekibine yürekten başarılar diliyorum. İhtiyaç duyulursa her zaman yanlarında olduğumu bilsinler” diyerek, Yasin Mutlu’ya başarı dileklerinde bulundu.

Yeni ilçe başkanı Yasin Mutlu ise, “Bugün devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için yola çıkıyoruz. AK Parti olarak toplumun her kesimini kucaklayarak, yeni umutlar yeşerteceğiz. En önemli görevimiz, bu güveni boşa çıkarmamak ve liderimizin çizdiği yolda kararlılıkla ilerlemektir” dedi.

Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ise kongrede yaptığı konuşmada, “Görevler bizler için emanettir ve Müslüman, emanete ihanet etmez. Hep birlikte bu görevleri layıkıyla yerine getireceğiz. Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek, yeni yönetime başarılar diledi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Yasin Mutlu’nun oy birliğiyle seçildiğini belirterek, “Hacılar, AK Parti’nin gurur kaynağıdır. Teşkilatçılığın gereği, yük alan insanlar olmaktır. Vatandaşlarımızla iç içe olarak, Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kongrede başkan seçilen Yasin Mutlu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:

Ejder Palaz, Tayfun Alparslan, Nurettin Karamavuş, Aslan Yılmaz, Ekrem Yurdakul, Yaşar Ördek, Mustafa Arslan, Seher Çevrim, Selçuk Baktır, Rıfat Nursaçan, Muhammet Ali Erdoğan, Tuğba Nazlı, Alper Burak Sağır, Mustafa Kartal.

Google+ WhatsApp