BAŞKAN ÖZDOĞAN, ‘KURBAN BAYRAMI'NA HAZIRIZ

BAŞKAN ÖZDOĞAN, ‘KURBAN BAYRAMI'NA HAZIRIZ

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçede tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Özdoğan, vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ekiplerin bayram boyunca çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kurban bayramı dolayısıyla yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Özdoğan,  yaptığı açıklamada” Kurban Bayramı'nı bir kez daha idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Belediye olarak, ilçede sorunsuz bir bayram yaşanması için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kurban kesim alanlarımızı hijyenik şartlara uygun hale getirdik ve gerekli düzenlemeleri tamamladık. Kurban Bayramı’nda mezar ziyaretlerini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçe mezarlığında çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını da gerçekleştirdik. Hacılar Belediyesi olarak, halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tüm önlemleri aldık. Temizlik, zabıta ve veteriner hizmetlerimiz bayram boyunca aksamadan devam edecek. Vatandaşlarımız, Fen İşleri Müdürlüğümüzün 442 37 77 no’lu telefonuna Kurban Bayramı boyunca ulaşabilirler” dedi.

Arefe günü ikindi namazından arefe duasını Diyanet İşleri emekli Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yapacağı söyleyen Başkan Özdoğan, “İkindi namazının ardından ilçe bayramlaşma programı Hacılar Kafe Restoran'da gerçekleştirilecektir. Bu anlamlı programa tüm halkımızı davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Google+ WhatsApp