Başkan Özdoğan, Anadolu'nun En Büyük Mobilya Fuarını Ziyaret Etti

Başkan Özdoğan, Anadolu'nun En Büyük Mobilya Fuarını Ziyaret Etti

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri'de düzenlenen ANAMOB Mobilya Fuarı'nı ziyaret etti. Başkan Özdoğan, "Kayseri'nin fuarlar şehri olduğunu bir kez daha gösteriyoruz" dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri'de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anadolu Mobilya Fuarı (ANAMOB) Fuarı'nın açılışına katıldı. Başkan Özdoğan, 200'ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı fuarda sektör temsilcileriyle görüşerek, sergilenen çarpıcı ve yenilikçi ürünler ile tanıştı.

Başkan Özdoğan, mobilya sektörünün önemli temsilcilerinin fuarda yer aldığını vurgulayarak, Kayseri'nin bu alanda güçlü bir şehir olduğunu ifade etti.

"Kayseri'nin Fuarlar Şehri Olduğunu Gösteriyoruz"

Fuarın açılışında açıklamalarda bulunan Başkan Özdoğan, "Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı ANAMOB Mobilya Fuarı bugün itibariyle başladı. 13 Ekim'e kadar sürecek olan bu organizasyona 200'ün üzerinde yerli ve yabancı katılımcı katılıyor. Binlerce yabancı ziyaretçinin yanı sıra on binlerce yerli ziyaretçiyi de bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Özdoğan, Kayseri'nin ulusal ve uluslararası fuarlar ile cazibe merkezine dönüşeceğini söyleyerek, “Geçen ay Çelik Kapı Fuarı'mızı başarıyla tamamladık. Bu ay ise Mobilya Fuarı ile devam ediyoruz. Kayseri'nin fuarlar şehri olduğunu bir kez daha gösteriyoruz. Tüm halkımızı bu güzel fuarı gezmeye ve yeni ürünlerle tanışmaya davet ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

ANAMOB Fuarı, 13 Ekim Pazar akşamına kadar Kayseri'de ziyaretçileri bekliyor.

Google+ WhatsApp