“Ne Oldu da Pis Kokular Yayılmaya Başladı”

“Ne Oldu da Pis Kokular Yayılmaya Başladı”

Kayserispor’da son haftalarda yaşanan karşılıklı atışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Keskin “Çekin artık elinizi, dilinizi şu güzide kulübün üzerinden“ dedi.

Keskin açıklamasında şunlara yer verdi, “Yıllardır Kayserispor’u arka bahçesi gibi yöneten bir partinin getirdiği sonuç pisliklerin ortaya çıkması ile bir aşama daha kaydetti; şimdi sormak lazım değil mi kulübü yöneten başkan ve yöneticileri belirleyenler ne oldu da birbirinizi neredeyse hırsızlık, yolsuzluk ve ahlaksızlıkla suçlar oldunuz. Genel bir değerlendirme yapılacak olursa sizin birbirinizden farkınız mı kaldı?
Ülkemizin ekonomik sıkıntılar çektiği, çocuklarımızın okula aç gittiği, hatta bir beslenme çantası bile hazırlayamadığı, emeklinin açlıkla yoksullukla mücadele ettiği şu günlerde her gün birbirinize milyon doları ne yaptığınızı ifşa etmeye başladınız… Neler oluyor beyler, hanımlar(!)beraber yok ettiğiniz nerden geldiği ve nereye gittiği meçhul olan dolarları şimdi ‘sen şu kadar almadın mı, sen ihaleler kovaladın mı’ gibi rezaletler nereden çıktı? Birde utanmadan sıkıntılar çeken halkımızla bunları sanki bir sıkıntı varmış gibi paylaşıyorsunuz.
Maalesef bazılarında utanma  kalmamış.. Yıllardır aynı yapı içinde olan sizler değil misiniz ne oldu çıkarlarınız mı çatıştı… Aldığınız bağışları kimlerden ve ne karşılığı aldınız birde bunu açıklasanız.
Mesela Öksüt madencilik size sırf sporu sevdiği için mi bağışta bulunuyor, işçi bile alırken neden sizden liste istiyor sizden başka işçi alımı önerecek başka kuruluş yok mu?
Elinizi artık şu kirli emellerinizi yerine getirmek için Kayseri’nin gurur kaynağı olan, marka değeri olan Kayserispor’un üzerinden çekin. Çekin ki kulübün sevgisi sınırlarımızı aşmışken yaya yolda kalmasın, çekin ki gizli kapaklı işler dönmesin ve herkesin bildiği inandığı ŞEFFAFLIK hakim olsun. Şeffaf bir yönetim nasıl olur öğrenmek istiyorsanız, rahmetli Niyazi Bahçecioğlu'nun yönetimine bakın! Bu arada sizin kişisel kavganız bizi ilgilendirmiyor ama ortada bir Kamu kuruluşu varsa, ortada koskoca şehrin bir marka değeri varsa, ortada tüyü bitmedik yetimin hakkı olan bir kurum varsa bizi ilgilendiriyor bunu hiçbir zaman unutmayın…

Google+ WhatsApp