Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir,

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, "Cumartesi günü bir ton sucuk dağıtacağız"

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen Gastronomi Günleri etkinliğinde konuşan Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, “Kayseri vatandaşı,esnafı,amirlerimiz olarakta gastronomi şehri Kayseri olması içinde gayret gösteriyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 4-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan ve Kayseri’nin lezzetlerinin tanıtılacağı Gastronomi Günleri’nin ikincisi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde başladı.
 
Kayseri'nin geçen senelerde bir ton mantı yaptıklarını dile getiren Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir cumartesi günü bir ton sucuk pişireceğini ve vatandaşlara ikram edeceğini belirten Aydemir "Gastronominin kalbi Kayseri. Bugün 2. etkinliğimizi düzenliyoruz. Bir çok katılımcı var ve Kayseri halkı artık gastronomiyi istiyor. Kayseri vatandaşı,esnafı,amirlerimiz olarakta gastronomi şehri Kayseri olması içinde gayret gösteriyoruz. Yoğun katılım var ve panayr gibi oldu.4-10 Ekim arasında bütün halkımızı bekliyoruz. Geçen sene Kayseri'nin ismini duyurmak için bir ton mantıyı bi kazanda pişirerek dünya rekoru kırma olayımız oldu. Bu yıl ise cumartesi günü saat 14:00'da bir ton sucuk pişirerek vatandaşa ikram ederek hem Kayseri'nin ismini hemde lezzetlerini duyurmak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Google+ WhatsApp