Başkan Memduh Büyükkkılıç 19 MAYıs Mahallesindeki Okulu Ziyaret Etti

Başkan Memduh Büyükkkılıç 19 MAYıs Mahallesindeki Okulu Ziyaret Etti

19 Mayıs Mahallesinde Melikgazi Belediyesince yaptırılan okulu gezerek incelemelerde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Mayıs mahallesinde yapımını üstlendiğimiz 32 derslikli okulun hem ilk hem de orta okul olarak hizmet vereceğini böylece bu bölgede öğrencilerin daha rahat sınıflarda eğitim alabileceğini söyledi.
Melikgazi belediyesince 32 derslikli planlanan okulun daha sonra ihtiyaca yetersiz kalacağı ve ilk ile ortaokulun aynı yerde olması talebi üzerine 40 derslikli bir okul inşa ettiklerini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, şu anda ortaokul bölümünün hizmete açılmış olarak derslerin devam ettiğini kaydetti.
Ortaokul bölümünün hizmete açılan okulun ilkokul bölümünün önümüzdeki günler içinde hizmete başlayacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Her zaman beyan ediyoruz. Eğitim önemli ve geleceğin teminatıdır. Eğitim ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak okulların yetersiz olduğu bölgelerde belediye olarak biz okul binası yaparak eğitimin hizmetine sunuyoruz. Bu çalışmamız hayırsever belediye olarak Cumhurbaşkanlığınca hayırseverler kapsamında ödüllendirilmiştir. Şimdiye kadar 5 okul, 1 ana okul inşa ederek ilçemiz halkının ve eğitimin hizmete sunduk. 19 mahallesinde okul ihtiyacı vardı. Bizde planlama yaptık. Ancak 32 derslikli yetmeyince bizde 40 derslikli olarak binayı tamamladık. Şu anda ortaokul hizmet vermektedir. Yakında ilkokul bölümü de hizmet vereciktir. Amacımız kaliteli ve kalifiyeli bir eğitim sunulmasıdır. Çocuklarımız 20-25 kişilik sınıflarda eğitim almaktadır. Öğretmenlerimiz ferah ve modern mekanlarda eğitim sunabilmektedir”
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın 19 Mayıs Mahallesinde Melikgazi Belediyesince yaptırılan okulu ziyaretlerinde okul yöneticileri ve öğrenciler çalışmalarından ve eğitime vermiş olduğu önemden dolayı teşekkür ettiler.

Google+ WhatsApp