BAŞKAN DEMİREZEN’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DEMİREZEN’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demirezen; “Anadolu’da bin yıldır bağımsız ve hür yaşamak için canını hiçe saymış, aziz Türk milletini yaşatmak için fedakarca cephelere koşmuş kahraman gazilerimiz, bizim yaşayan abidelerimizdir” dedi.

Demirezen mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Aziz milletimiz, şanlı tarihi boyunca tüm zorluklara karşı bağımsız ve hür yaşamayı kendine ilke edinmiş, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. Kahraman gazilerimize verilen önemin bir nişanesi olarak, TBMM’nin 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanının verildiği günün yıl dönümünü “Gaziler Günü” olarak kutluyoruz.

Anadolu’da bin yıldır bağımsız ve hür yaşamak için canını hiçe saymış, aziz Türk milletini yaşatmak için fedakarca cephelere koşmuş kahraman gazilerimiz, bizim yaşayan abidelerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz Türk vatanı için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.”

Google+ WhatsApp