BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Güneşli Mahallesi’ni ziyaret edip, öğrencilerle bir araya geldi. Etkinliklere eşlik edip, büyük bir ustalıkla öğrencilerin saçlarını kesen ve ebru sanatı icra eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak ‘Çocuk gülerse dünya güler’ anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı her bir çocuğumuz, bizim için ayrı bir değer ve zenginliktir” dedi.

Okul ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Çolakbayrakdar, etkinliklere eşlik ederek, çocuklarla hem eğlendi hem de onlara çeşitli hediyeler dağıttı. Büyük bir ustalıkla öğrencilerin saçlarını kesen ve ebru sanatı icra eden Başkan Çolakbayrakdar, performansıyla göz doldurdu. Çocuklarla tek tek ilgilenip, keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, ilçede yaşayan çocuklar için birbirinden önemli hizmetlere ve projelere imza attıklarını ve onlar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek “Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar, geleceğimizin teminatı yavrularımız içindir” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Kırsal mahallelerimizden biri olan Güneşli Mahallemizde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte geliştirilen TÜBİTAK Projesi kapsamında okul okul gezmeye devam ediyoruz. Burada meslek lisesi öğrencilerimiz hem pratik yapma imkanı bulurken hem de köylerimizdeki çocuklarımızı değişik etkinliklerle eğlendiriyor ve onların yüzlerini güldürüyor. Yavrularımız, farklı bir gün yaşıyor. Bu noktada herkesin yüzü gülüyor. Sıklıkla belirttiğim gibi ’Çocuk gülerse dünya güler’ anlayışıyla çocuklarımızı güldürmek ve mutlu etmek bizleri keyiflendiriyor. Herkese sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Çocuklarımızın yüzünü güldürme noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler biliyoruz ki; gençlerimiz ve çocuklarımız, bu ülkenin teminatıdır. Bundan dolayı Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için daha donanımlı gençlerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Böylelikle gençlerimiz, güçlenen, büyüyen Kayseri’nin ve Türkiye’nin istikbali olacak” ifadelerini kullandı.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ise Kocasinan Belediyesi’nin desteğiyle ilçe genelinde her hafta bir kırsal mahallenin okulunu ziyaret ettiklerini belirterek, “Çocuklarımız, bu enerjiyle geleceğe hazırlanıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle her alanda eğitimin ve öğretimin yanında yer alan ve bütün imkanlarını seferber eden Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, ardından Güneşli Ortaokulu öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin öğle yemeğinde onlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında okulun öğretmenlerinin taleplerini dinledi. Eğitim camiası içerisinde gelecek nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir paya sahip olan öğretmenlerin bakış açısının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, insan odaklı bir belediye olduklarını ve yapılan bütün hizmetlerde insan hayatını kolaylaştırmayı esas aldıklarını vurguladı.

Okulun ihtiyaçlarına göre hizmetler ürettiklerine değinen Başkan Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizi 3 konu başlığı altında topladık. Birincisi okullarımızın hijyenik temizliğidir. İkincisi ise okullarımızda güvenlik noktasında yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Son olarak ise çocuklarımızın spor, kültür ve sanat gibi hayatın her alanında aktivitelerin içerisinde olabilmeleri için yatırımlar yapıyoruz. Eğitimle ilgili birçok proje ve hizmet yaptık ve bunları artırarak devam ettiriyoruz” diye konuştu.

Öğretmenler de Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Okul ziyaretinde Başkan Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Yıldırım ile ilgili birim müdürü eşlik etti.

Google+ WhatsApp