BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN SEL VE SU BASKINLARINI ÖNLEYECEK ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN SEL VE SU BASKINLARINI ÖNLEYECEK ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı’nda Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ iş birliği ile yapılan yağmur suyu altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, “3 bin 300 metrelik, 800’lük boru buraya döşenmek suretiyle yağmur suyunun deşarjı sağlanmış olacak” dedi.

Yerel yönetim hizmetlerini en üst seviyede yürüten Kayseri Büyükşehir Belediyesi, içme suyu ve kanalizasyonda imza attığı başarılı altyapı çalışmalarını yağmur suyu drenaj hatları konusunda da titizlikle sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yoğun yağışlar sonucu oluşabilecek su baskınlarının önüne geçmek amacıyla yürütülen yağmur suyu drenaj hatları modernizasyonu kapsamında Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi’nde bulunan Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı’nda altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Son durum hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç’a inceleme sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

“ŞEHRİN KONFORUNU VE ESENLİĞİNİ HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Altyapı çalışması ile yağmur suyu drenaj hattının modern sistemle yenilenerek, sağanak yağışlar sonrası oluşabilecek su baskınları ve taşkınların önüne geçileceğini ifade eden Büyükkılıç, “KASKİ’miz ve Büyükşehir Belediye’miz iş birliği yapmak suretiyle gerekli müdahaleleri yaptı. 3 bin 300 metrelik, 800’lük boru buraya döşenmek suretiyle yağmur suyunun deşarjı böylece sağlanmış olacak. Bu bölgemizi rahatlatmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, şehrin konforunun ve esenliğinin her zaman ön planda tutulduğunu dile getirerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Aynı zamanda buranın taşınan suları yine İstanbul Caddesi’ne ve Yeni Sanayi’ye gitmesini önlenmiş olacak. Bu kazan kazanın karşılığı gerek buradaki imalat boyutu gerekse asfalt ve kaldırım boyutu ile 15 milyon lira maliyeti oluyor. Hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizin konforu, şehrimizin esenliği bizleri seven, seçen ve güvenen dostlarımıza, hemşehrilerimize her türlü kaliteli hizmetin yakışır mantığı burada olmazsa olmazımız. Ekibimize teşekkür ediyoruz, yüklenici firmamıza da teşekkür ediyoruz.”

Büyükkılıç, bölgedeki esnafları da ziyaret ederek, hayırlı, bereketli işler temennisinde bulundu.

Google+ WhatsApp