BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İNCESU VE YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İNCESU VE YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İncesu ve Yeşilhisar belediye başkanlarını ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

İlçeleri tek tek ziyaret ederek, ilçe başkanları ile hem yatırımları değerlendiren hem de yerel seçimlerde yeniden seçilen ilçe belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda İncesu ve Yeşilhisar ilçelerini ziyaret ederek, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç’a ziyaretler esnasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İlk olarak İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Büyükkılıç, “İncesu için güçlü belediyecilik anlayışlıyla çalışan kıymetli başkanımıza ve ekibine kolaylıklar dilerim” dedi.

İncesu Belediye Başkanı İlmek ise Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı.

İncesu ziyaretinin ardından Yeşilhisar ilçesine geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Başkan Üzüm ile beraberindeki heyet, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halil Taşyapan’ı ziyaret ederek, yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebriklerini iletti.

Belediye ziyaretinin ardından Köşk Park Sosyal Tesisleri’nde ilçe sakinleri ile sohbet eden Büyükkılıç, “Yeşilhisarlı hemşehrilerimiz için durmadan, yorulmadan çalışan başkanımıza ve ekibine kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Google+ WhatsApp