BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN BAKAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN BAKAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, şehirdeki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.Yerel yönetim hizmetleri ile Türkiye’ye örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da da temaslarına devam ediyor.

Başkentte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret etti.

Kayseri’yi ilgilendiren projelerin de istişare edildiği ziyarette Büyükkılıç, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi bürokratlarımızla birlikte ziyaret ederek, şehrimizdeki çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza misafirperverlikleri ve şehrimize her zaman sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Kayseri’nin âdeta sesi olan Bakan Özhaseki’ye desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Bakan Özhaseki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara’da hizmet imkânlarını Kayseri için kullanmaya gayret edeceğini ifade etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut ve KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan da eşlik etti.  

Google+ WhatsApp