BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A, KEYKUBAT MAHALLESİ’NDE TERAVİH SONRASI ÇOCUKLARDAN SICAK İLGİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A, KEYKUBAT MAHALLESİ’NDE TERAVİH SONRASI ÇOCUKLARDAN SICAK İLGİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi’nde teravih sonrası çocuklar ve gençler başta olmak üzere vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Keykubat Mahalle Muhtarlığında mahalleli ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, “Aşk ile çalışan yorulmaz” dedi.

Yerel yönetim hizmetlerini bizzat sahada yürüten ve 5 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini vatandaşla iç içe el ele, gönül gönle başarılı bir şekilde geçiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayında da ilçe ilçe, mahalle mahalle vatandaşla kucaklaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi’nde bulunan Keykubat Camii’nde kılınan teravih namazı sonrası mahalle muhtarlığında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cami çıkışında çocuklar ve gençlerin ‘en büyük başkan bizim başkan’ sloganları eşliğinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaşan Büyükkılıç, “Ramazan’ınızı tebrik ediyorum, akşamınız hayır olsun. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları rızasına uygun şekilde kabul eylesin” dedi.

“Üzerimize Ne Düşüyorsa Her Zaman Yanınızdayız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çocuklar ve gençlere tavsiyelerde bulunup Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin her türlü çalışmada hizmetlerinde olduğunu belirterek, “Sevgili yavrularımız, gözlerinizden öpüyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler donanımlı, eğitimli, özgüven içerisinde olursanız sportif, kültürel her türlü çalışmada Kayseri Büyükşehir Belediyesi emrinizde, hizmetinizde. Üzerimize ne düşüyorsa her zaman yanınızdayız. Sizleri seviyoruz” diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlar birlikte Keykubat Mahalle Muhtarlığına geçen Başkan Büyükkılıç, kendisine ‘yoruldunuz başkanım’ diyen Keykubat Mahalle Muhtarı Murat Külahçı’ya “Aşk ile çalışan yorulmaz” dedi.

Büyükkılıç, muhtarlıkta mahalle sakinleri ile çay eşliğinde sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek muhtar Külahçı’ya mahallelinin taleplerini de sordu.

Muhtarlık önünde vatandaşlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Başkan Büyükkılıç’a, Keykubat Mahalle Muhtarı Murat Külahçı, “Ayaklarınıza sağlık başkanım, teşekkür ederiz” sözleri ile teşekkürlerini iletti.

Google+ WhatsApp