BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ZAFER BAYRAMI 100. YIL RESEPSİYONU’NA KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ZAFER BAYRAMI 100. YIL RESEPSİYONU’NA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yıl 100’üncüsü kutlanan ve Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu’na katıldı.

Kayseri Valiliği’nce bir otelde düzenlenen Vali Gökmen Çiçek himayelerindeki Zafer Bayramı Resepsiyonu’na, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, gaziler ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve Vali Çiçek’in tebrikleri kabul ettiği resepsiyonda, Başkan Büyükkılıç da eşi Nazmiye Büyükkılıç da tek tek tokalaştığı davetlilerle sohbet etti.

Vali Çiçek, resepsiyonda yaptığı konuşmada bütün dünyaya örnek olan, esaret altındaki milletlere örnek olan bir zafer olduğunu, sadece Türk tarihi açısından değil, dünya tarihi açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Büyükkılıç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kayseri’mizin milli mücadeledeki yeri apayrı, şehrimiz güvenli bir liman. Bugün, birliğin, beraberliğin sembolü olan bu güzel şehirden coşkuyla kutladığımız bu anlamlı gün. Resepsiyon vesilesiyle ayrıca burada güzel bir ortam var. Daha nice 100 yıllara” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, resepsiyonda Vali Çiçek ile birlikte milli sporcular, STK temsilcileri, basın mensupları ve davetliler ile sohbet ederek, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gecenin sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü için hazırlanan özel pasta, protokol üyelerince kesildi.

Google+ WhatsApp