BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN AKAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN AKAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yanındaki heyetlele birlikte Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Akay başkanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi genel kurulu 7 Temmuz’da yapılmış yönetim kurulu başkanı Hüseyin Akay güven tazelemişti. Kurulun ardından Başkan Akay’a hayırlı olsun ziyaretleri yapılmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcısı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı, Başkan Danışmanı, Kocasinan Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İmar Komisyonu Başkanı gerçekleşen genel kurulun ardından Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Akay’da yaptığı paylaşımı ile ziyarete gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve heyetine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Google+ WhatsApp