BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ÜÇ İLÇEYİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ÜÇ İLÇEYİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile video konferansla yaptığı toplantının ardından üç ilçeyi ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile video konferansla yaptığı toplantının ardından üç ilçeyi ziyaret etti. Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan ilçelerini ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk ziyaretini Felahiye’ye yaptı. KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile birlikte Felahiye’ye giden Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçe belediyesini ziyaret ederek Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ile bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Covid 19 sürecinde yaşananlarla ilgili İlçe Belediye Başkanı Coşkun’dan bilgi aldı. Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Covid 19’a bağlı ilçede ölüm olayının yaşanmadığını; ancak yurt dışından gelen hemşehrileri bulunduğunu söyledi.

İLÇE BELEDİYELERİMİZLE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ

Felahiye’de diğer ilçelerde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içinde belediye hizmetlerinin verildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Felahiye ilçemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum. İlçemizde Covid 19 ile ilgili önemli bir sıkıntı gözükmüyor; ama tedbiri elden bırakmayacağız ve süreci sıkıntısız olarak atlatmak için gayret göstereceğiz. Belediye hizmetleri konusunda başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içinde çalışmalarını sürdürüyor. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye’nin ardından Özvatan ilçesine geçti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ve KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile birlikte Özvatan Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanı Halit Demir ile görüştü. Görüşmede Özvatan’da Covid 19 sürecinde gelinen durum ve bu kapsamda yapılan çalışmalar ele alındı. İlçe Belediye Başkanı Demir, ilçe halkının Covid 19 sürecinde gerekli önlemlere uyması sonucu sıkıntısız günler yaşadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da ilçelerde Covid 19 vakasının çok fazla bulunmamasının gelecekte şehirden ilçelere göçü artırabileceğini ifade etti. Kayseri’de de ciddi anlamda bir sıkıntı olmadığını ve vaka sayısının Türkiye ortalamasının altında olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Evde Kal Kayseri, Evde Kal Özvatan” sloganlarını dile getirdi ve önlemlere hassasiyetle uymaya devam edeceklerini kaydetti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özvatan’dan sonra Sarıoğlan ilçesine geçti. İlçe Belediyesini ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanı Bekir Ayyıldırım ile bir süre görüştü. Ziyarette Sarıoğlan ve bağlı mahallelerinin ihtiyaçları ve beklentileri ele alındı.  

VERESİYE DEFTERLERİNİN KAPATILMASI KONUSU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Felahiye ziyareti sırasında Büyüktoraman Mahallesi’ndeki iki bakkalın veresiye defterlerinin kapatılmasına yönelik haberler de gündeme geldi. Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, bu tür haberlerin gerçek olmadığını ifade ederek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Volkan Turhan adlı Büyüktoraman Mahalleli bir kişi iki ayrı bakkala giderek eş, dost ve yakınlarının toplam 2 bin 900 TL’lik borçlarını ödemiş. Olay bundan ibaret olup, diğer bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

Google+ WhatsApp