BAŞKAN ADAYI GAVURGACI’DAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

BAŞKAN ADAYI GAVURGACI’DAN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Terziler Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Mehmet Gavurgacı, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Terziler Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Mehmet Gavurgacı ile yol arkadaşları Şuayip Avcı, Hacı Hasan Güçlü, Mehmet Çekiç ve Mehmet Arın,  Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Terziler Konfeksiyoncular Odası başkan Adayı Mehmet Gavurgacı, “Göreviniz hayırlı olsun başkanım. Şubat ayında kongremiz olacak. Bizlerde Terziler Konfeksiyoncular Odası başkan Adayı olduk. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan, “Şubat ayının 3’ünde yapacağınız seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu noktada bizler için ziyaretiniz önemli. Başkan adayı olarak sizde Yozgatlısınız, hemşehrimizsiniz. Hiçbir zaman ayrıştırmadan, ötekileştirmeden çalışmalar yapmamız gerektiğini biliyoruz. Yönetime adaylardan tek sizin Yozgatlı olmanız diğer arkadaşların farklı yerlerden olması da bizleri mutlu etti. Sizlere başarılar diliyorum, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Google+ WhatsApp