BAKAN KACIR: SANAYİ ÜRETİMİ VE İŞSİZLİK RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

BAKAN KACIR: SANAYİ ÜRETİMİ VE İŞSİZLİK RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

“işsizlik yüzde 8.5 ile son 11 yılın en düşük seviyesine düştü” “türkiye ekonomisini büyütmeye, türkiye'nin yatırımlarla, istihdamla, üretimle, ihracatla büyümesini sağlayacak adımlar atmaya devam edeceğiz”

“türkiye ekonomisi son on üç çeyrektir kesintisiz büyümesini sürdürüyor” 

“türkiye yüzyılı türkiye'nin tüm unsurlarıyla, tüm bileşenleriyle kalkınmanın yüzyılı olacak. sanayinin, teknolojinin girişimciliğin yüzyılı olacak.” 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Necip Fazıl Kısakürek Başakşehir Kültür Yaşam Parkı açılışı sonrasında sanayi üretimi ve işsizlik rakamlarını değerlendirdi. 

Bakan Kacır, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Türkiye ekonomisi son on üç çeyrektir kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Bugün TÜİK tarafından açıklanan yüzde 8.5 rakamı da son 11 yılın en düşük seviyesi olmuş oldu. Türkiye ekonomisini büyütmeye, Türkiye'nin yatırımlarla, istihdamla, üretimle, ihracatla büyümesini sağlayacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Türkiye'miz doğru yoldadır. Doğru istikamettedir. Bu ikinci yüzyılı Türkiye yüzyıl yapabilmek adına hem merkezi hükümet tüm bakanlıklarımız hem de belediyelerimiz canla başla milletimizin hizmetinde olmayı sürdürüyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Biliyoruz ki insanımızın, vatandaşımızın beklentileri çok büyük. Türkiye Yüzyılı Türkiye'nin tüm unsurlarıyla, tüm bileşenleriyle kalkınmanın yüzyılı olacak. Sanayinin, teknolojinin girişimciliğin yüzyılı olacak. Eğitimin, gençliğin, kültürün yüzyılı olacak.” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp