Aydınlı Masterlar, Çifte Şampiyonlukla Döndü

Efeler Belediyesi´nin desteği ile Masterlar Futbol Ligi için Antalya´ya giden Aydın Masterlar Futbol Takımı şampiyon oldu. Teke ve Göller Yöresi Masterlar Futbol Ligi´nde namağlup yoluna devam eden

Efeler Belediyesi´nin desteği ile Masterlar Futbol Ligi için Antalya´ya giden Aydın Masterlar Futbol Takımı şampiyon oldu.
Teke ve Göller Yöresi Masterlar Futbol Ligi´nde namağlup yoluna devam eden Aydın Masterlar Futbol Takımı, Antalya Kemer´deki son hafta karşılaşmalarında, Isparta Eğirdir Masterlar Takımı´ndan da bir puan alarak şampiyonluğunu ilan etti.
Efeler Belediyesi´nin tahsis ettiği otobüs ile Antalya Kemer´e giden Aydınlı Masterlar, şampiyon olarak döndüler. 24-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Efeler Belediyesi´nin desteği ile Antalya´ya giden Aydın Masterlar Futbol Takımı adına konuşan Aydın Masterlar Derneği Başkanı Mehmet Çetin, "Efeler Belediyesi bize araç vererek destek oldu. Teşekkür ediyoruz. Aydın´ı en iyi şekilde temsil ettik ve şampiyon olarak dönüyoruz, çok mutluyuz" dedi.
Yine Antalya´da yapılan Coccup Turnuvasında da namağlup olan Aydın Masterlar Futbol Takımı, bu turnuvada da şampiyon oldu.
(MB-İK-S)

27.10.2014 09:43:54 TSI

Google+ WhatsApp