İncir Reçeli-2´nin Özel Gösterimi Optimum´da

Senarist ve yönetmen Aytaç Ağırlar´ın ilki büyük ilgi gören filminin devamı niteliğinde olan "İncir Reçeli 2"nin özel gösterimi Adana Optimum´da yapılacak. Adana Optimum Avşar Sinemalarında yapılacak

Senarist ve yönetmen Aytaç Ağırlar´ın ilki büyük ilgi gören filminin devamı niteliğinde olan "İncir Reçeli 2"nin özel gösterimi Adana Optimum´da yapılacak. Adana Optimum Avşar Sinemalarında yapılacak olan özel gösterime, filmin yönetmeni ve oyuncuları da katılacak.
Optimum Avşar Sinemaları´ndaki özel gösterim, 28 Ekim Salı Günü saat 19.00´da gerçekleştirilecek. Özel gösterime, senarist ve yönetmen Aytaç Ağırlar ile birlikte başrol oyuncuları Halil Sezai Paracıkoğlu ve Şafak Pekdemir katılarak fenomen olan filmin tutkunlarıyla buluşacak.
İncir Reçeli 2´nin yönetmen ve oyuncularından oluşan ekip, Avşar Sineması fuayesinde basının ve seyircilerle bir araya gelerek kısa bir söyleşi gerçekleştirecek ve soruları yanıtlayacak.
"İncir Reçeli 2" vizyona girdiği ilk üç günde elde ettiği hasılat ile "kendi türünde" rekor kırdı. Büyük ilgi gören, "İncir Reçeli 2" elde ettiği bu gişe ile son yıllarda vizyona giren romantik filmler arasındaki en yüksek "ilk üç gün" rakamına ulaştı. Film, ilk üç günde 288 bin 378 kişi tarafından izlenerek, 3 milyon 194 bin 154 TL hasılat elde etti.
İçine kapanık Metin ve hayata cıvıl cıvıl bakan Duygu´nun hüzünlü aşk hikayesini konu alan ilk filmden üç yıl sonra gelen İncir Reçeli 2´de, ilk filmdeki hikaye kaldığı yerden devam ediyor.
(ELF-Y)

27.10.2014 09:43:53 TSI

Google+ WhatsApp