AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu, adaylığı için genel merkezi işaret etti

AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu, adaylığı için genel merkezi işaret etti

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu seçime 2 ay kaldığını bundan dolayı da seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Milletvekili adayı olup olmayacağı konusunda ise Çopuroğlu, genel merkezi işaret etti.

Siyasi partilerde, 14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekili Seçimi hareketliliği başladı. AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Parti olarak seçime hazır olduklarını vurgulayan Çopuroğlu, aday adaylığı başvurularının 16 Mart’a kadar devam edeceğini anımsattı. Pazartesi gününden itibaren müracaatlarda ivme beklediklerini belirten Çopuroğlu, “Bizler teşkilat olarak tüm ilçe ve belediye başkanlarımızla sürece hazırız. Dün ilçe başkanlarımızla bugün de belediye başkanlarımızla süreci bir daha gözden geçirdik. Seçime 2 ay kadar bir süre kaldı, hızlı organize olmak lazım. Sandık kurullarımız, sandık müşahitlerimiz var. Yapılacak çalışmaların birebir simülasyonu var. Bunlar için ilçe başkanlarımızla belediye başkanlarımızla görüştük. 2023 seçiminin 14 Mayıs akşamına kadar tüm teşkilatımızın ne iş yapacağı ile ilgili görevlendirmeler yapıldı. Sahadaki çalışmalar artarak devam ediyor. Ramazan ayında programlarımız çoğunlukla akşam sonrasına sarkacak gibi gözüküyor. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız çok heyecanlı. İl teşkilatımızdan mahalle başkalarımıza kadar koordine olmuş durumdayız” diye konuştu.
 
ÇOPUROĞLU’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI
 
 Milletvekili adayı olup olmayacağıyla ilgili olarak da AK Parti Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu, parti genel merkezini işaret etti. Çopuroğlu, “Adaylıklar genel merkezin inisiyatifinde olan bir durum. Genel merkezimiz istifa etmesi gereken il başkanlıklarımıza tebliğ ediyorlar. Henüz bize bir tebligat gelmedi. Süreçle alakalı Sayın Cumhurbaşkanı’mızın takdirleri” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp