AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ’DEN ŞAMPİYON TALASGÜCÜ’NE TEBRİK

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ’DEN ŞAMPİYON TALASGÜCÜ’NE TEBRİK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta namağlup şampiyon olarak 3. Lige yükselen Talasgücü Belediyespor takımını tebrik etti.

Osmanlı Evi’nde düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’ye Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili adayları Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Mahmut Gürcan ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve çok sayıda partili eşlik etti.

“KAYSERİ’YE YAKIŞTI”

Program kapsamında Talasgücü Belediyespor takımı futbolcu ve teknik heyetiyle de bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Kayseri’nin böyle bir takıma ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “Uzun yıllar sonra Kayseri’nin profesyonel ligde bir takımı daha oldu. Bu başarıyı sağlayan futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyeti, kulüp yönetimini ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı tebrik ediyorum. Doğrusu Kayseri’ye yakışanı da buydu. İnşallah alttan yukarı doğru devam edersiniz, altyapıdan gelen gençlerin daha üst liglerde oynamasına vesile olursunuz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“MUTLU VE GURURLUYUZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da Kayseri’ye profesyonel ligde bir takım daha kazandırdıkları için mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek, “Baştan sona kadar disiplinle, azimle ve kararlılıkla çalışmanın ürünü olarak takımımızı 3. Lige taşıdık. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

KUTLAMA YOK, DEPREM BÖLGESİNE MORAL TURU VAR

Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan da yaptığı kısa açıklamada şampiyonluk kutlaması yapmak yerine deprem bölgesine giderek oradaki çocuklarla bayram sevinci yaşamak istediklerini ifade ederek, “Çok şükürki emeklerimizin karşılığını aldık. Futbolcu kardeşlerimizle birlikte bir karar aldık ve şampiyonluk kutlaması yerine deprem bölgesine giderek oradaki çocuklara hediyeler verelim, gönüllerini alalım istedik. Böylesinin bizim için daha değerli ve anlamlı olduğunu düşündük. Sizin de müsaadeniz olursa oralara gidip bunu gerçekleştirelim istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ÇOK GÜZEL BİR YAKLAŞIM”

Bunun üzerine deprem bölgesinde yapılan çalışmalara da değinen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, devletin ilk günden beri bölgede olduğuna işaret ederek, “Türkiye bir deprem ülkesi. Son 100 yılda 6 ve üzeri 60’ın üzerinde deprem olmuş. Neredeyse 1,5 yılda bir deprem yaşamışız. Bu son depremin ise dünyada neredeyse eşi benzeri yok. Gelen yabancı diplomatlar, büyükelçiler, ‘Bu bizim ülkemizde olsa altından kalkamazdık. Kısa sürede çok büyük işler başardınız’ diyorlar. Hakikaten de bir iki kasabayı etkisi altına alan bir kasırga oluyor, aylarca yardım götüremiyorlar. Sizin bu yaklaşımınızı da son derece anlamlı buluyorum. Özellikle Kayseri belediyelerinin çok büyük katkı sağladığı Kahramanmaraş ve ilçelerine doğru bir program düzenleyin. Oraya giderken biz de size oyuncak, top ve diğer ihtiyaç duyulan malzemeleri temin ederek destek olalım. Hatta orada gençlerle bir maç yapın, onların da havası dağılsın, keyfi yerine gelsin” dedi.

Google+ WhatsApp