Ağrılı Başarılı Öğrenciler Meclis´te

Ağrılı başarılı lise öğrencileri, Ağrı Emniyet Müdürlüğü´nün organizesinde TBMM´yi görme fırsatı buldu. Ağrı Emniyet Müdürlüğü´nün hazırladığı proje kapsamında Ağrı´daki başarılı lise öğrencilerine

Ağrılı başarılı lise öğrencileri, Ağrı Emniyet Müdürlüğü´nün organizesinde TBMM´yi görme fırsatı buldu.
Ağrı Emniyet Müdürlüğü´nün hazırladığı proje kapsamında Ağrı´daki başarılı lise öğrencilerine Türkiye´nin çeşitli illeri tanıtılıyor. Derslerinde başarılı olan öğrenciler, Emniyet Müdürlüğü organizesinde çeşitli illeri ziyaret ederek görmedikleri yerleri görme, farklı insanlarla tanışma imkanı buluyor. Proje kapsamında Ağrı´dan gelen öğrenciler TBMM´yi ziyaret etti. TBMM Genel Kurulu, milletvekili odaları, kulisleri ve Meclis Kampüsü´nü gezen öğrenciler, Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız´ın misafiri oldu.
Öğrencilerle birlikte Meclis´i gezdikten sonra yemek yiyen Yıldız, daha sonra öğrencilerle sohbet etti. Gençlere kendilerine sunulan bu imkanları iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Mehmet Kerim Yıldız, bölgede yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerek, "Şiddet olaylarının kabul edilebilir tarafı yoktur. Bir işyeri mi yakıldı, o işyerini kendi işyeriniz olarak algılayın, bir insan mı öldürülmüş, bunu bir yakınınız olarak algılayın. Gençlerin bu şiddet olaylarını kabul etmemesi gerekiyor. Zaten gösterdiğiniz başarı, şiddet olaylarını kabul etmediğinizi gösteriyor" dedi.
(DY-CC-Y)

17.10.2014 16:08:11 TSI

Google+ WhatsApp