Kategori : Kayseri

Büyükşehir Belediyesi, huzurevinde koronavirüs önlemi aldı

Büyükşehir Belediyesi, huzurevinde koronavirüs önlemi aldı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 65 yaş üzeri vatandaşların yaşadığı huzurevinde koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli önlemlerin alındığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, koronavirüs tehdidiyle risk altında bulunan yaşlılara her zamankinden çok daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi olarak huzurevinde gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Huzurevi’nde misafir ettiğimiz 142 yaşlımız için tedbirlerimizi artırdık. 1 Mart’tan bu yana aldığımız önlemleri genişleterek uyguluyoruz. Öncelikle grup ziyaretlerini, ardından yaşlılarımızın yakınlarının ziyaretlerini tamamıyla kaldırdık. Yaşlılarımızın ve Huzurevi personelimizin ateşleri başta olmak üzere sağlık durumlarını sürekli takip ediyoruz. Yaşlılarımızın sağlığı 2 doktor ve 7 hemşire ile 24 saat kontrol altında tutuluyor. Bunun yanı sıra kişisel ve kurumsal temizliği de azami derecede uyguluyoruz. Personelimizin giriş çıkışlarını da kontrollü olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

BEL-SİN BÖLGESİ YENİLENİYOR

BEL-SİN BÖLGESİ YENİLENİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bel-Sin Bölgesinde muhtelif alanlarda park ve bahçeler başta olmak üzere çevre düzenlemesi, otopark ve yaya yollu yapılarak bölgenin yenileneceğini söyledi.

“ULU ÇINARLAR DUA KAYNAĞIMIZ”

“ULU ÇINARLAR DUA KAYNAĞIMIZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gerek Huzurevi’nde kalan gerekse 65 yaş üstü olup evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımız için koronavirüs tehdidine karşı önlemler aldıklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç, Huzurevi’nin ziyaretçilere kapatıldığını ve yaşlıların sağlık durumunun 24 saat gözetim altında tutulduğunu kaydetti.

MHP’Lİ ERSOY YEREL MEDYANIN SESİ OLDU!

MHP’Lİ ERSOY YEREL MEDYANIN SESİ OLDU!

Genel kurul ve komisyon çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy bu kez de yerel basının arkasında durdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına soru önergesi veren Ersoy, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a; Dünya çapında etkili olan Koronavirüs (Covid-19) salgınının, global olarak birçok sektörü etkilediği aşikardır.

Kocasinan Belediyesi, 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor

Kocasinan Belediyesi, 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üzeri vatandaşlara Kocasinan Belediyesi yardım ediyor. Belediyede çalışan ekipler yaşlıların ihtiyaçlarını evlerine ulaştırıyor. Her zaman büyüklere saygı duyan bir toplum olduklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Aile kavramına vermiş olduğumuz değeri hiçbir zaman unutmamak lazım. Gerek Kocasinan Belediyesi, gerek şahsım olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Allah yaşlılarımızın hayır duasından bizleri mahrum bırakmasın. Bu süreçte de devletimizin almış olduğu karar neticesinde her zaman olduğu gibi büyüklerimizin yanındayız" dedi.

'Anadolu Farm' kurucusu Karademir'e tahliye

'Anadolu Farm' kurucusu Karademir'e tahliye

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de, sanal oyun yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 'Anadolu Farm' kurucusu İsa Karademir'in de (29) aralarında olduğu 1'i firari, 41 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti verdiği ara kararla davanın tek tutuklu sanığı olan İsa Karademir'in tahliyesini kararlaştırdı.

“FİDAN DEĞİL AĞAÇ DİKİYORUZ”

“FİDAN DEĞİL AĞAÇ DİKİYORUZ”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu belediye fidanlığını ziyaret ederek yeni alınan ağaçları inceledi ve yetkililerden fidan ve ağaçların durumu hakkında bilgi aldı.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Hacılar Belediyesi, Covid19 mücadelesi kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu gösterdi.

KOVİD-19 İÇİN GÖREV BAŞINDALAR

KOVİD-19 İÇİN GÖREV BAŞINDALAR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) tehdidiyle birlikte yoğunlaştırdığı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde dezenfekte çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, salgının önlenmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla el birliği içinde çalıştıklarını söyledi.