Kocasinan Belediyesi, 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor

Kocasinan Belediyesi, 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üzeri vatandaşlara Kocasinan Belediyesi yardım ediyor. Belediyede çalışan ekipler yaşlıların ihtiyaçlarını evlerine ulaştırıyor. Her zaman büyüklere saygı duyan bir toplum olduklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Aile kavramına vermiş olduğumuz değeri hiçbir zaman unutmamak lazım. Gerek Kocasinan Belediyesi, gerek şahsım olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Allah yaşlılarımızın hayır duasından bizleri mahrum bırakmasın. Bu süreçte de devletimizin almış olduğu karar neticesinde her zaman olduğu gibi büyüklerimizin yanındayız" dedi.

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üzeri vatandaşlara Kocasinan Belediyesi yardım ediyor. Belediyede çalışan ekipler yaşlıların ihtiyaçlarını evlerine ulaştırıyor. Her zaman büyüklere saygı duyan bir toplum olduklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Aile kavramına vermiş olduğumuz değeri hiçbir zaman unutmamak lazım. Gerek Kocasinan Belediyesi, gerek şahsım olarak her zaman büyüklerimizin yanındayız. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Allah yaşlılarımızın hayır duasından bizleri mahrum bırakmasın. Bu süreçte de devletimizin almış olduğu karar neticesinde her zaman olduğu gibi büyüklerimizin yanındayız" dedi.

Google+ WhatsApp