Kategori : Kayseri

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİ'NİN SU GELECEĞİNE BÜYÜK YATIRIM

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİ'NİN SU GELECEĞİNE BÜYÜK YATIRIM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent genelinde vatandaşlara temiz, sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz içme suyu hizmeti sunmak amacıyla son 7 yılda toplam 310 milyon 729 bin TL yatırım bedeliyle 253 adet içme suyu sondaj kuyusunun hizmete alındığını açıkladı.

ALİ KARADEMİR: TOPRAĞINI KAYBEDEN GELECEĞİNİ KAYBEDER

ALİ KARADEMİR: TOPRAĞINI KAYBEDEN GELECEĞİNİ KAYBEDER

Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Karademir Tarım, bir ülkenin sadece ekonomik faaliyetlerinden biri değildir. Tarım; gıda güvenliğinin, milli güvenliğin ve bağımsızlığın temelidir. Bugün dünyada yaşanan savaşlar, salgınlar ve küresel krizler göstermiştir ki, kendi toprağında üretemeyen, kendi çiftçisini koruyamayan ülkeler, en temel ihtiyaçlarını dahi dışarıdan karşılamak zorunda kalmaktadır.

KAYSERİ'DE AYNI SOKAKTA YAŞANAN KAZALAR KAMERADA

KAYSERİ'DE AYNI SOKAKTA YAŞANAN KAZALAR KAMERADA

Kayseri'de aynı sokak üzerinde farklı tarihlerde meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazalarda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

SEYİR HALİNDEKİ TIR’IN DORSESİNDE YANGIN

SEYİR HALİNDEKİ TIR’IN DORSESİNDE YANGIN

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde seyir halindeki bir TIR’ın dorsesinde çıkan yangın, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Çevredeki iş yeri sahiplerinin yangın tüpleriyle yaptığı ilk müdahale sayesinde alevler büyümeden söndürüldü.

KOCASİNAN, EN YÜKSEK KAPASİTEYE SAHİP ASFALT PLENTİ İLE REKORA KOŞUYOR

KOCASİNAN, EN YÜKSEK KAPASİTEYE SAHİP ASFALT PLENTİ İLE REKORA KOŞUYOR

Kayseri’nin en yüksek kapasiteye sahip asfalt plentine sahip olan ve teknolojik altyapısıyla dünya standartlarında üretim gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, “Yol medeniyettir” anlayışıyla hizmet atağını sürdürerek yeni rekorlara imza atıyor. Daha geniş, güvenli ve konforlu yollarla şehrin alt ve üst yapısını geleceğe hazırladıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yerli ve milli Türkiye’nin en güçlü asfalt plentiyle sadece yolları değil, Kocasinan’ın geleceğini de inşa ediyoruz.” dedi.

Develi'de çörek otu hasadı başladı

Develi'de çörek otu hasadı başladı

Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Zile Mahallesi'nde deneme amacıyla ekimi yapılan çörek otu, yaklaşık 4 aylık yetişme sürecinin ardından hasat edilmeye başladı.