BAKİ ERSOY, TALAS’IN DEVLET HASTANESİ TALEBİNİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Talas ilçesinin uzun süredir dile getirilen devlet hastanesi ihtiyacını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Talas ilçesinin uzun süredir dile getirilen devlet hastanesi ihtiyacını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.
Melikgazi Belediyesi, ilçeye kazandırdığı vizyon projelerinden biri olan Gülük Sosyal Yaşam Merkezi’ni vatandaşlara tanıtmak için kapılarını açıyor.
Talas Belediyesi, kurumsal kalite standartlarını daha da güçlendirmek amacıyla iç tetkik sürecini başlattı. Temmuz ayında gerçekleştirilecek Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetimi öncesinde düzenlenen toplantıda, kalite yönetim sistemi çalışmaları ve iç tetkik sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kamp-Karavan Festivali, Türkiye'nin dört bir yanından gelen kamp ve karavan tutkunlarını buluşturdu. 3 gün süren festival boyunca İncesu Marina'da on binlerce ziyaretçi ağırlandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kültür ve sanat vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2026 Yaz Kursları için kayıt sürecini başlatıyor. 15-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek kayıtlarla çocuklar ve yetişkinler sanatla buluşma fırsatı yakalayacak.
Kayseri’de bisiklet sürerken dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre derinliğindeki su kanalına düşen 10 yaşındaki çocuk, ekiplerin çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un mali yükünün azaltılması adına önemli bir fedakârlığın hayata geçirildiğini açıkladı. Vekil Ersoy, kulüp alacaklıları olan Nurettin Açıkalın, Erkut Yurdemi ve Ali Çamlı’nın toplam 612 milyon TL’lik alacaklarından feragat ettiğini belirterek, “Kayserispor’umuzun sırtındaki çok önemli bir yük kalktı. Bu fedakârlık camiamız adına son derece kıymetlidir” dedi.
Develi Belediyesi tarafından Beleşme Yaylası’nda düzenlenen Uçurtma Şenliği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Rengârenk görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar ve aileler unutulmaz bir gün yaşadı.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından “Akademiden Sahaya Beslenme” temasıyla I. Öğrenci Sempozyumu düzenlendi.
Hacılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı, Akdam Mahallesi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Grupları Kapanış Konseri ve Sertifika Töreni’ne katılarak çocukların mezuniyet sevincini paylaştı. Büyükkılıç,
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurulda divan başkanlığı yapan Başkan Büyükkılıç, “Şehir bugün ayakta, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından düzenlenen 12. Genç Türkiye Forumu kapsamında gerçekleştirilen programlara katılarak gençlerle ve devlet protokolünün önemli isimleriyle bir araya geldi.
Melikgazi Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Selçuklu Mahallesi’nde yapımı hızla yükselen; kır nikahlarından kültürel etkinliklere, taziye kabullerinden sosyal buluşmalara kadar birçok amaca hizmet edecek Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ulaşım alanındaki önemli vizyon yatırımlarından biri olan Kartal Katlı Kavşağı Projesi’nde gece çalışmaları başladı. Dünya Bankası finansmanı ve İller Bankası A.Ş. koordinasyonunda yürütülen projede ekipler, çalışmalarını saat 24.00’e kadar aralıksız sürdürüyor.