Başkan Gözbaşı: “Çocukların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik”

Başkan Gözbaşı: “Çocukların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik”

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Kemik İliği Nakli Merkezi kurulduğu günden bu yana yaptığı 500. Kemik iliği naklini; Kansere Karşı Birlikte (KANKA) Derneği ile birlikte kutladı. Program kapsamında Bir Haber Ajansı’na konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, programda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayserispor yönetimi, Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Kemik İliği Nakli Merkezi’nin 500. Kemik iliği naklini kutlama programına katıldı. Programda daha önce nakil olup iyileşmiş hastalarla bir araya gelen Kulüp yönetimi, çocuklara forma dağıtımı gerçekleştirdi. 
‘İYİ Kİ GELMİŞİZ, BU ENERJİYLE ONLARI MUTLU ETTİK’
Düzenlenen programa göstermiş oldukları katılımdan duyduğu memnuniyeti ve çocukları mutlu ettiklerini ifade eden Gözbaşı, “Benim hayatımda KANKA Derneği’nden öncesinde de LÖSEV ile çalışmalarım olmuştu. Hep önem verirdim. Bir anne olarak diliyorum, Allah hiçbir anne ve babaya bu durumu yaşatmasın. Bugün de sevgili hayırseverlerimiz, sayın bakanımız ve diğer tüm ekip 500. Nakil için böyle bir etkinlik yaptıklarını duyduk ve bizi de davet etmişlerdi. Bizler de futbolcularımızla buraya gelip çocuklara hem moral hem de hediyeler vererek onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik.  İyi ki gelmişiz, bu enerjiyle onlara bir nebze mutluluk verdiysek biz de mutluyuz. ‘Tam 38’ puan için inşallah 41 kere maşallah aşamasına geçeriz. Şimdilik iyi gidiyoruz tabi ki bu futbol inişler çıkışlar olacaktır. Bu aile ruhunu takımda sağladık. Birlik ve beraberlikle daha yukarı gideceğiz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp