Milletvekili Aşkın Genç: “Pınarbaşı’nın Deniz Yağan başkanımıza desteği tam”

Milletvekili Aşkın Genç: “Pınarbaşı’nın Deniz Yağan başkanımıza desteği tam”

Pınarbaşı’nda tekrarlanacak olan Mahalli İdare Seçimi hususunda konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Zaten kazanmış olduğumuz bir seçimdi. Şimdiki yaptırdığımız anketlerde de aradaki oy farkı yüzde 10’un altına hiç düşmüyor, aradaki fark gittikçe büyüyor. Pınarbaşı’ndaki eksikliklere dair çözümleri üretiyoruz ve bu çözümleri Pınarbaşı halkıyla birlikte harekete geçireceğiz. Seçim sonuçlarından hiçbir şüphemiz yok; Pınarbaşı’nın Deniz Yağan başkanımıza desteği tamdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili ve TBMM Millî Savunma Komisyonu Üyesi Aşkın Genç, 2 Haziranda gerçekleştirilecek olan Pınarbaşı seçimleri tekrarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Pınarbaşı’ndaki saha çalışmalarının durmadan, aralıksız bir şekilde devam ettiğini ve 31 Mart akşamında yapılan sayımlarda oy farkının 300’e hiçbir zaman düşmediğini ifade ederek “Zaten kazanmış olduğumuz bir seçimdi. Şimdiki yaptırdığımız anketlerde de aradaki oy farkı yüzde 10’un altına hiç düşmüyor, aradaki fark gittikçe büyüyor. Deniz Yağan ve İlçe Başkanımızla birlikte köyleri, mahalleleri durmaksızın dolaşıyoruz. Bizim tek amacımız Pınarbaşı’na hizmet etmek, başka hiçbir gayemiz yoktur. Pınarbaşı’nı hak ettiği yere getireceğiz; öğretmen sayısında, alt yapılarda birçok eksiklikler var. Pınarbaşı’nın 60 köyün camisinde imam yok. Çalışanlar akşamları Pınarbaşı’nda kalmak istemiyorlar, ayrıca yeni istihdam olanakları da sağlanmıyor. Bizler bunlara dair çözümler üretiyoruz, bunları da Pınarbaşı halkıyla birlikte hayata geçireceğiz. Dolayısıyla seçim sonuçlarından hiçbir şüphemiz yok, Pınarbaşı’nın Deniz Yağan başkanımıza desteği tam” diye konuştu.

Google+ WhatsApp