YRP Genel Başkan Yardımcısı Aydal: Şehirlerde çok iyi teşkilatlandık

YRP Genel Başkan Yardımcısı Aydal: Şehirlerde çok iyi teşkilatlandık

YENİDEN Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Kayseri’de düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, şehirlerde çok iyi teşkilatlandıklarını söyledi.

YRP parti binasında düzenlenen basın toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, İl Başkanı Önder Narin ve parti üyeleri katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Narin, parti olarak çalışmalara devam ettiklerini belirterek, ziyaretleri nedeniyle Genel Başkan Yardımcısı Aydal’a teşekkür etti. YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal ise, “Değerli arkadaşlarım biz siyaset yaparken ‘karşı tarafta birileri var, onlar koltuktan kalksınlar biz o güzel koltuklara oturalım, devletin nimetlerinden birazda biz faydalanalım’ diye siyasete girmedik. Eğer hükümet iyi gidiyorsa söyleyecek sözümüz de olmazdı zaten ama elimizdeki sayısal veriler bunun aksini göstermemiş olsaydı biz yollara düşmezdik. Bu sıkıntılara katlanılmazdı. Geçen sene pandemiden önce 49 il dolaştım. Şehirlerde çok iyi teşkilatlandık. Basın bizi çok var gibi göstermiyorsa da biz var olduğumuzu biliyoruz. İlk seçimde de inşallah Türkiye bizim var olduğumuzu görecektir” diye konuştu.
 
Blokzincirine değinen Aydal, “Blokzinciri (Blokchain) sistemi ve her ülkenin kendi adına bastıracağı paralar olursa bunlar gelecekte Amerika'nın dolar gücünü kırar. Eğer siz doların gücünü kırarsanız ABD'nin ceberut devlet görüntüsü de ortadan kalkar. Çünkü adam parası ile güç kullanıyor. ABD'nin gücü dolardan gelmektedir. Biz merkez bankamızda kripto para sistemimizi geliştirelim. Kendi aramızda değiştireceğimiz bu paralarla ABD dolarını kullanmayacağız demek. Bunun anlamı şudur Türkiye nereye para gönderirse göndersin bir 'swift' kuralı var. Amerika paranın nereden nereye aktığını kontrol için bu sistemi geliştirdi” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp