Yolcu Otobüsüyle Kamyon Çarpıştı: 2 Ölü, 16 Yaralı

Mersin´in Tarsus ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. Kazada otobüs şoförü ile muavin kardeşi hayatını kaybederken, 16 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İzzet Sağaltıcı (49) yönetimindek

Mersin´in Tarsus ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. Kazada otobüs şoförü ile muavin kardeşi hayatını kaybederken, 16 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, İzzet Sağaltıcı (49) yönetimindeki 34 H 8441 plakalı yolcu otobüsü, Bodrum´dan Hatay´a giderken, Tarsus-Ankara karayolunun Çamtepe Otoban gişelerine yakın bir yerde, tali yönden ana yola çıkmak isteyen Şerif K. yönetimindeki 33 PAE 19 plakalı kamyonla çarpıştı.
Sabah saat 06.30´da meydana gelen kazada, kamyon yan yatarak bir bahçeye doğru devrilirken, yolcu otobüsünün sürücüsü ve muavin olan kardeşi araçta sıkıştı. Ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi´ne kaldırılan sürücü İzzet Sağaltıcı ile kardeşi Züher Sağaltıcı (44) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazada yolcu otobüsünde bulunan 33 kişiden 16´sı ise yaralandı. Yaralılar, Tarsus Devlet hastanesi ve bir özel hastanede tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle trafik akışı jandarma tarafından kontrollü olarak verilirken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.
(ERY-YHY-Y)

22.10.2014 09:36:01 TSI

Google+ WhatsApp