YILIN AHİSİ MOBİLYACILAR ODASI’NDAN

YILIN AHİSİ MOBİLYACILAR ODASI’NDAN

Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından yılın ahisi Kayseri Mobilyacılar Odası üyesi Necmettin Feyzioğlu seçildi. Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, Yılın Ahisi ile birlikte KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Genel Başkan Vekili Mustafa Alan’ı ziyaret etti.

Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Yılın Ahisi seçilen Necmettin Feyzioğlu, Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya‘yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Sarıkaya, duayen esnaflardan Necmettin Feyzioğlu’nu tebrik ederek “Üyemiz olan Necmettin Amcamıza böylesine önemli bir paye verilmesi Kayseri Mobilyacılar Odası açısından da gurur vericidir. Kayseri’de ahilik teşkilatının temel ilkeleri çerçevesinde esnaflık yapan başta Necmettin Amcamız olmak üzere tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli günler diliyorum” dedi.

Başkan Ercan Sarıkaya, daha sonra Yılın Ahisi Necmettin Feyzioğlu ile birlikte KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Genel Başkan Vekili Mustafa Alan’ı ziyaret etti.

Google+ WhatsApp