Yeşilhisar’da 4 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

Yeşilhisar’da 4 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde değişik zamanlarda işlenen 4 faili meçhul hırsızlık olayı, polisin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Yeşilhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede daha önce meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlattı. Değişik zamanlarda vatandaşların ikametlerine giren ve başta bakır eşyalar olmak üzere hırsızlık yapan 5 şüpheli tespit edildi. Şüpheliler düzenlenen baskınlarla tek tek yakalandı.
 
4 ayrı faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen şüphelilerden A.E., A.K. ve İ.M. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden A.M.K. ve M.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
 
Yeşilhisar Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla operasyonların devam edeceği duyuruldu. Hırsızlık olayları faillerinin yakalanması nedeniyle de mağdur vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Seyfi ve ekibine teşekkür etti.

Google+ WhatsApp