Yahyalıspor’da Mehmet Susamış dönemi

Yahyalıspor’da Mehmet Susamış dönemi

Süper Amatör Küme takımlarından Yahyalıspor’da göreve yeni gelen başkan Ali Bal (27) ilk transferinde takımın başına deneyimli antrenör Mehmet Susamış’ı getirdi.

Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Yahyalıspor’da yönetim görevi bırakmıştı. Başkanlığı devralan genç iş insanı Ali Bal, ilk olarak antrenörlük görevine Mehmet Susamış’ı getirdi. 
 
Takımın son durumu hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Bal, “Yahyalıspor’un yeni başkanıyım. Gençlerbirliği’nde Denetim Kurulu Başkanıyım. Yahyalısporumuzun yönetiminin görevi bırakmasıyla biz devraldık. Gençlerle Yahyalıspor’da yeni bir dönem başlayacak. İlk olarak deneyimli antrenör Mehmet Susamış ile anlaştık. Yeni sezonda bütün takımlara başatılar diliyorum” açıklamasında bulundu. 
 
MEHMET SUSAMIŞ: İNŞALLAH BAŞARILI OLACAĞIZ 
 
Yahyalıspor’un yeni hocası Mehmet Susamış ise açıklamasında, “Kayseri Amatör futbolcunda yıllardır görev yapıyorum. 1982 yılında antrenörlük hayatına başladım, 17’inci takımım Yahyalıspor oldu. Başkanımız ve yönetimin teveccühleri ile anlaştık. 13-14 transfer düşünüyoruz. Yönetimimiz güzel düşünmüş ve alt yapıyı da kurmuş. Kayseri havuzundan oyuncu alarak güzel bir takım oluşturmak istiyoruz. Yahyalıspor senelerdir Kayseri futboluna renk katmış bir takım. Yahyalı da güzel bir ilçemiz. İnşallah bu güzelliklere bir güzellik de biz katmak istiyoruz. İki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başarılı olacağız” açıklamasında bulundu.

Google+ WhatsApp