Vali Yaman Ayvalık´ta İncelemelerde Bulundu

Görevine yeni başlayan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ayvalık´ta incelemelerde bulundu. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve yetkililer tarafından kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Mustaf

Görevine yeni başlayan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ayvalık´ta incelemelerde bulundu.
Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve yetkililer tarafından kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Mustafa Yaman, daha sonra Ticaret Odası bünyesindeki Türkiye´nin ilk lezzet analiz laboratuarı olan Tadım Laboratuarı´nı ziyaret etti. Laboratuarda zeytin yağı tadımı yaptıktan sonra Ayvalık Belediyesi´ni ziyaret eden Vali Yaman, Başkanı Rahmi Gençer ve protokol mensuplarıyla bir süre sohbet etti.
Turizm Bakanlığı tarafından restore ettirilen ilçe merkezindeki Taksiyarhis Kilisesi´ni, akabinde de Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı İlk Kurşun Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret eden Vali Yaman, daha sonra AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp´e ait Model Gözlük Fabrikası ile Ahmet Sucu´ya ait Özgün Zeytinyağı Fabrikası´nı ziyaret etti. Akşam yemeğini Ayvalık´ın dünyaca ünlü cazibe merkezi olan Cunda Adası´nda yiyen Vali Yaman ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.
(ŞK-MŞ)

23.10.2014 16:57:15 TSI

Google+ WhatsApp