Vali Türker Sberbank Kurumsal Yaz Olimpiyatları Açılışına Katıldı

Antalya Valisi Muammer Türker, Kundu turizm bölgesinde bir otelde gerçekleştirilen Türkiye de dahil olmak üzere 13 ülkede faaliyet gösteren Rusya Sberbank´ın 11´inci Kurumsal Yaz Olimpiyatları açılış

Antalya Valisi Muammer Türker, Kundu turizm bölgesinde bir otelde gerçekleştirilen Türkiye de dahil olmak üzere 13 ülkede faaliyet gösteren Rusya Sberbank´ın 11´inci Kurumsal Yaz Olimpiyatları açılış törenine katıldı.
Törende bir konuşma yapan Vali Türker, müsabakaların sporcu ruhu ile olimpiyat ruhu ile geçmesi temennisinde bulunarak, "Sberbank ailesinin kıymetli mensupları, hepinizi Antalya´da görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz" dedi. Banka yetkililerinden faaliyetin bundan sonra her yıl Antalya´da yapılmasını isteyen Vali Türker, Antalya´nın her yıl nüfusunun 6 katı yabancı misafir ağırladığını belirterek, "Toplam 12 milyon yabancı turist geliyor. Bunun da 3,5 milyonu Rusya´dan geliyor. Antalya´ya yapılan ihracatın birinci sırasında yine Rusya´ya yapılan ihracat geliyor" diye konuştu.
Sberbank Yönetim Kurulu Başkanı Herman Gref ve diğer yetkililerin yaptığı konuşmaların ardından olimpiyat meşalesi yakıldı.
Açılış töreni müzik ve dans gösterileri ile sona erdi.
(SK-Y)

28.10.2014 11:17:13 TSI

Google+ WhatsApp