Vali Kamçı’ya Tıp Bayramı Ziyareti

Vali Süleyman Kamçı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul eti.

Vali Kamçı, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretleri dolayısıyla Sağlık Yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür ederek, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
 
14 Mart Tıp Bayramının sağlık çalışanlarıyla ilgili bir bayram olduğunu ifade eden Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti:
 
“Aslına bakılırsa bu bayram sadece sağlık çalışanlarının değil hepimizin bayramı. İnsan doğumdan ölümüne kadar sağlıkla haşır neşir olmak zorunda. Hayatımızın her alanında olan bir teşkilat sağlık.  O anlamda sağlıkçılarımıza gerekli değeri vermek zorundayız. İnsanların hayatlarında kolaylıklar sağlıyorlar. Bir doktor için en önemli şey bir insanın hayatını kurtarmaktır. Sağlık çalışanlarımız canla başla hizmet etmeye çalışıyorlar. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm doktorlarımızın gününü tebrik ediyorum.”
 
Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ise hekimliğin kutsal bir meslek olduğunu, bu mesleği yerine getirirken ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, yaptıkları çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Vali Kamçı’ya teşekkür etti.
 
Bir süre Vali Kamçı ile sohbet eden Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilimizde yapılacak diğer etkinliklerle ilgilide Vali Kamçı’yı bilgilendirdiler.  

Google+ WhatsApp