Vali Kamçı Fizyospor Klinik Pilates Merkezinin Açılışına Katıldı

Vali Kamçı Fizyospor Klinik Pilates Merkezinin Açılışına Katıldı

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, sağlık sorunları yaşamış ve sağlık kurumlarında tedavisini tamamlamış vatandaşlarımıza, fizyoterapistler eşliğinde spor ve egzersizler ile destek vermeyi amaçlayan Fizyospor Klinik Pilates Merkezinin açılış töreni katıldı.

Törene Vali Kamçı,Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Kamçı burada yaptığı konuşmada, Devletimiz güvenlik, asayiş, yargı gibi kritik alanlarda önemli hizmetler icra ederken, vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik diğer hizmetleri de en modern şartlarda sunduğunu,  vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gerek merkezi gerekse yerel yönetimler aracılığıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Açılışı gerçekleştirilen Fizyospor Klinik Pilates Merkezi’de, sağlık sorunları yaşamış ve sağlık kurumlarında tedavisini tamamlamış vatandaşlarımıza, fizyoterapistler eşliğinde spor ve egzersizler ile destek vermeyi amaçladıklarını ifade eden Vali Kamçı, merkezin ilimize hayırlı olmasını temenni etti.

Uzman personel eşliğinde, haftanın 6 günü hizmet verecek olan bu merkezin, vatandaşlarımızın iyileşme sürecine olumlu katkı sağlayacağı kanaatinde olduğunu ifade eden Vali Kamçı, “Fizyospor Klinik Pilates Merkezinin yapımını ve hizmetin sunulmasını üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, Merkezin hayırlı uğurlu olmasını ve vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmasına vesile olması diliyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı konuşmada, “ O kadar çok açılış yapıyoruz ki. Açılışlarımız hafta içi hafta sonu devam edecek. İlk ve tekleri yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de bir ilk olan bir tesisin daha açılışını yapıyor. Böyle bir tesis Türkiye’de yok. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin hayat kalitesini, kent konforunu arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Şimdiye kadar 400 milyon lira değerinde 170 ihale gerçekleştirdik. Amacımız halkımıza hizmet etmek dualarını alabilmektir. İnsanlar için şehirler tasarlıyoruz ve bu anlamda hizmetler yapıyoruz Fizyo sporda bu amaçla açtığımız bir yer. Tedavi sonrası evde yapılacak hizmetlerin yapıldığı bir yer. Şimdilik sadece hanımlara hizmet eden bu tesisimizin haricinde Kayseri’nin marka değerini arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Diye konuştu

Konuşmaların ardından Vali Kamçı ve protokol üyeleri dualarla birlikte tesisin açılışını yaparak tesisi gezdiler. 

Google+ WhatsApp