Vali Çiçek, “Yamula, Yeşil ve Mavi’nin buluştuğu bir cazibe merkezi olacak”

Vali Çiçek, “Yamula, Yeşil ve Mavi’nin buluştuğu bir cazibe merkezi olacak”

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyesinin çalışmalarıyla dikilecek olan üç milyon fidanın iki milyonluk kısmı tamamlandı. Vali Gökmen Çiçek; Söz verdiğimiz gibi Yamula Yeşil ve Mavi’nin buluştuğu bir cazibe merkezi olacak” dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından geçen yıl başlatılan ağaçlandırma projesi kapsamında Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyesinin çalışmalarıyla dikilecek olan üç milyon fidanın iki milyonluk kısmı tamamlandı. Vali Gökmen Çiçek; Söz verdiğimiz gibi Yamula Yeşil ve Mavi’nin buluştuğu bir cazibe merkezi olacak” dedi Geçen sene bölgede ekilen fidanların tuttuğunu belirten Gökmen Çiçek; “Kayseri’ye Yamulayı su ve yeşille beraber buluşturacağımıza dair bir söz vermiştik. Orman Bölge Müdürümüz sağ olsun ekibiyle birlik bizim sözümüzü yerde bırakmadılar. 3 milyon ağaç dikeceğimizi söylemiştik şu ana kadar 2 milyon ağacı diktiler. Bu bölgeyi gezdiğimizde geçen sene ekilen fidanların tuttuğunu gördük Kocasinan Belediyesi tarafından sulamaların iyi yapıldığını fark ettik onlara da teşekkür ediyorum Orman Bölge Müdürümüz çalışmayı hiç durdurmadı” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarından dolayı Orman Bölge Müdürüne ve ekibine teşekkürlerini de sunan Gökmen Çiçek; “Biz Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız. Yamulayı yem yeşil yapacağız. Mavi ve yeşil o kadar güzel kaynaşacak ki burası tam bir cazibe merkezi olacak. Belki biz görmeyeceğiz ama bizim çocuklarımız ve gençlerimiz bunu görecek çalışmalara ara vermeyeceğiz ben Orman Bölge müdürümüze ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Google+ WhatsApp