Vali Çiçek Tarafından Başlatılan Turizm Atağına Bir Yenisi Daha Eklendi

Vali Çiçek Tarafından Başlatılan Turizm Atağına Bir Yenisi Daha Eklendi

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde başlatılan turizm tanı-tım atağı kapsamında Orta Asya Müziğinin güçlü sesi Arslanbek Sultanbekov tarafından konseri düzenlendi.

Bünyan İlçesi Sultanhanı Kervansarayı’nda düzenlenen konsere, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcıları Mehmet  Sadık Tunç, Adnan Tezcan, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Vali Gökmen Çiçek, “ Çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim kent Kayseri‘nin hak ettiği yere gelmesi için Büyükşehir Belediyemiz ve diğer paydaşlarımızla el ele vererek elimizden geleni yapacağız. Bu konsere katılan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Bünyan ilçesindeki tarihi Sultanhanı Kervansarayı’nda düzenlenen konserde, Türk tarihi notalarıyla Orta Asya Türk Müziği seslendiren sanatçı Arslanbek Sultanbekov, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Google+ WhatsApp