Vali Çiçek,

Vali Çiçek, "Hedefimiz, çocuklarımızı bağımlılıklardan kurtarıp sanatla, sporla buluşturmak"

Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) danışanlarının yaptıkları ürünler sergilendi. Sergide konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Yeşilay sadece bağımlılıkla mücadele etmiyor. Aynı zamanda şehrin değerlerini de ortaya çıkarıyor. Diyor ki bağımlılığa hayır, sanata evet. Hedefimiz, çocuklarımızı bağımlılıklardan kurtarıp sanatla, sporla buluşturmak” dedi.

Yeşilay Haftası kapsamında 1-7 Mart Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) danışanlarının, YEDAM atölyede yaptıkları ürünleri sergilendi. Sergide öğrenciler tarafından müzik eşliğinde şarkılar söylendi. Söylenen şarkılara davetlilerde eşlik etti. Düzenlenen sergiye Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekillleri Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çiftçi, öğrenciler ve davetliler katıldı. Bu kapsamda konuşan Vali Çiçek, “Bugün burada çok güzel, çok şirin bir sergiyle hem farkındalığı ortaya koymak için yapılan çalışma hem de öğrencilerin muhteşem konserini dinledik. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Yeşilay sadece bağımlılıkla mücadele etmiyor. Aynı zamanda şehrin değerlerini de ortaya çıkarıyor. Diyor ki bağımlılığa hayır, sanata evet. Bizim de hedefimiz, bütün bağımlılıklardan kurtarıp çocuklarımızı sanatla, sporla buluşturmak” ifadelerini kullandı.
 
Eş zamanlı olarak diğer şehirlerde de bu serginin açıldığını ifade eden Çiftçi, “Yeşilay Haftası kapsamında da bu bağımlılıklarla olan mücadelemize bütün vatandaşlarımızı, bütün anne babaları özellikle davet ediyorum. Yeşilay'a gönüllü olmalarını diliyorum. İnşallah mücadelemiz devam edecek. Bizler bu tip etkinliklerle sahada aslında görücüye çıkıyoruz. Ama biz normalde her zaman sahadayız. Caddelerdeyiz, sokaklardayız, okullardayız, sınıflardayız. Olabildiğince gençlerimizi, evlatlarımızı asla yalnız bırakmamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Google+ WhatsApp