Vali Canbolat Yüksekova´da

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesinde Kaymakam İbrahim Çenet´i ziyaret ederek, yeni yapılan polisevinde incelemelerde bulundu. Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve beraberindeki İl Emniyet

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesinde Kaymakam İbrahim Çenet´i ziyaret ederek, yeni yapılan polisevinde incelemelerde bulundu.
Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Yalçın Baysal, sabah saatlerinde Yüksekova´ya geldi. Vali Canbolat´ı, kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet ve kurum amirleri karşıladı. Ardından kaymakamlığa geçen Vali Canbolat, son kaymakamlar kararnamesiyle Yüksekova´daki görevine başlayan Kaymakam İbrahim Çenet´i yeni görevi dolayısıyla tebrik etti. Kaymakam Çenet ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştiren Vali Canbolat, daha sonra yapımı süren polisevi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Vali Canbolat, son olarak Yüksekova 3´üncü Tümen Komutanlığı´na geçti.
(SH-MSA-Y)

23.10.2014 14:30:03 TSI

Google+ WhatsApp