Ülkü Acar Sanat Atölyesi´nin Sergisi Beğeni Topladı

Balıkesir´in Edremit Körfezi´ndeki `Ülkü Acar Sanat Atölyesi, Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Bandırma´da `Çiçekler Solmasın´ isimli sergi açtı. Bandırma Belediyesi Kül

Balıkesir´in Edremit Körfezi´ndeki `Ülkü Acar Sanat Atölyesi, Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Bandırma´da `Çiçekler Solmasın´ isimli sergi açtı.
Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında sanatçı Ülkü Acar´ın Sanat Atölyesi´nin eserleri olan `Çiçekler Solmasın´ adlı karma yağlı boya resim sergisi, Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi´nde açıldı. Sergi açılışına, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 22. Dönem Milletvekili Sedat Pekel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Meclis Üyeleri, öğretmenler, sanatseverler, Balıkesir, Edremit, Ayvalık ve Burhaniye´den gelen Ülkü Acar Sanat Atölyesi´nin ressamları katıldı. Açılış töreni sonrasında protokol mensupları ve katılımcılar sergiyi gezdi.
Dikkatle incelenen birbirinden farklı eserler büyük beğeni topladı. 25 Ekim gününe kadar açık kalacağı öğrenilen sergiyi şimdiye kadar 2 binin üzerinde kişi ziyaret etti.
(SŞ)

18.10.2014 14:42:39 TSI

Google+ WhatsApp