Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Valiliğimizi Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Valiliğimizi Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Valilik binasına gelişi sırasında Bakan Sayın Uraloğlu’nu Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcıları Abdullah Kalkan, Adnan Türkdamar, Şemseddin Erkaya, Ömer Tekeş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve il protokolü karşıladı.

Valilik önünde yapılan karşılamanın ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Sayın Uraloğlu, Valilik Makamında Vali Gökmen Çiçek ile bir süre görüştü.

İlimize ve Valiliğimize yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Gökmen Çiçek’te, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na ticaret ve sanayi kenti olan ilimizin yatırımları ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun Valilik ziyaretine, Önceki Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Hulusi Akar, Kayseri milletvekilleri Murat Cahit Cıngı, S.Bayar Özsoy, Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri eşlik etti.

Ziyaretin ardından Bakan Sayın Uraloğlu, diğer programlarına katılmak üzere Valilikten ayrıldı.

Google+ WhatsApp