Türkiye U16 illi takımı turnuvayı birincilikle tamamladı

Türkiye U16 illi takımı turnuvayı birincilikle tamamladı

Kayseri’de Türkiye, Portekiz, Danimarka ve Portekiz U16 milli takımları dörtlü turnuva sona erdi. Türkiye U16 takımı turnuvanın son gününde Portekiz U16 milli takımına 3-1’lik skorla mağlup olsa da turnuvayı birincilikle tamamladı.

Kayseri’de Türkiye, Portekiz, Danimarka ve Portekiz U16 milli takımlarının katıldığı dörtlü turnuva gerçekleştirildi. Müsabakaların son gününde Türkiye, Portekiz ile karşılaştı. Türkiye U16 milli takımı maça Hüseyin, Hasan Mert, Bilal, Ramazan, Üveys Yasir, Emirhan, Baran, Hasan Yakub, Mustafa, Alaettin ve Ada Yüzgeç 11’iyle maça çıkarken Portekiz U16 takımı müsabakaya, Rodrigo Silva, Dinis, Filipe Silva, Carvalho Silva, Rijo, Brito, Gonçalves, Constantino, Nunes, Guerra ve Ferreirinha11’iyle çıktı. Portekiz’in gollerini Ferreirinha, Dinis ve Guerra atarken Türkiye’nin gollerini Ada kaydetti. Protekiz müsabakadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.
DÖRTLÜ TURNUVA NOKTALANDI
Türkiye U16 milli takımı, Kayseri'de düzenlenen dörtlü turnuvanın son maçında Portekiz'e 3-1 mağlup oldu. Turnuvanın diğer maçında Danimarka, Romanya'yı 1-0 yendi. Daha önce oynadığı 2 maçı kazanan Türkiye U16 takımı turnuvayı birinci olarak noktaladı.

Google+ WhatsApp