Türkiye Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Atasoy:

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyet Bayramı´nın önemine değin

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Cumhuriyet Bayramı´nın önemine değinen Atasoy mesajında, "Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının bize bıraktığı en değerli mirasımız olan cumhuriyetimizin tüm yurtta coşkuyla kutlamaları gerçekleşmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün `en büyük eserim´ dediği cumhuriyet hiç şüphesiz geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir. 91. yılını kutladığımız cumhuriyetimizi daima daha ilerilere taşıyacağız. Ülkemize oynanmak isteyen kirli oyunlara asla müsaade etmeyip, müsamaha göstermeyeceğiz, birliğimizi asla kimse bozamayacaktır. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak kalkınma yolunda ve demokrasi yolunda Aziz Atatürk´ün bizlere bıraktığı bu eşsiz eseri Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e ve silah arkadaşlarına yakışır bir şekilde yaşatacağız. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına sayılı bir zaman kala ülkemizin demokratik, insan haklarına saygılı, kalkınmış, hukuk normları ile yönetilen ve kardeşliğin hakim olduğu bir ülke olmasına daima hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. `Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir´ esası hiçbir zaman zihnimizden kaybolmadı ve kaybolmayacaktır. Tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutlar, başta ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan, millet, bayrak ve istiklal uğruna canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet ve minnetle anarak, gazilere, şehitlere ve ailelerine şükranlarımı sunarım" dedi.
(CC-Y)

29.10.2014 12:34:45 TSI

Google+ WhatsApp