Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor´un antrenörü Aziz Bekir, Pınar Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Kulüp sitesine açıklamada bulunan antrenör Aziz Be

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor´un antrenörü Aziz Bekir, Pınar Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Kulüp sitesine açıklamada bulunan antrenör Aziz Bekir, 25 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Pınar Karşıyaka maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Ligin 4 yenilgisiz takımından biri olduklarını hatırlatan Aziz Bekir, kendileri gibi yenilgisi bulunmayan Pınar Karşıyaka maçında istekli oynayarak ve enerjilerini sahaya yansıtarak kazanmak istediklerini belirtti.
Antrenör Aziz Bekir, İzmir´in her takım için zor bir deplasman olduğunu vurgulayarak, "Bizim de hayalimiz Konya´yı böyle bir deplasman şehri yapmak. Özellikle bu sene ligde her takım birbirini yenebilir. Sonuçlar sürpriz olmaz. Rakibimiz hem ligde hem de Avrupa´da mücadele ettiği için farklı zorluklar yaşıyor. Biz de sezona iyi bir başlangıç yaptık. Şu ana kadar da bu maç için takımım yaptığımız antrenmanlarda oldukça hırslı ve iyi çalıştı. İzmir´de galip gelebilmemiz için tüm enerjimizle akıllı oynayarak, istekli mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.
(İHA-İP-SK-S)

23.10.2014 12:37:39 TSI

Google+ WhatsApp