Tüm Terör Kamplarını Yerle Bir Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı.

Manisa’da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teröristler neredeyse gidip orada tepelerine binmek, bizim en tabii hakkımızdır. Şu anda Irak ve Suriye’nin pek çok yeri, birer terör yuvası durumundadır. Buralardan ülkemize yönelen terör tehditlerini, sınırlarımız içinde değil, bizzat kaynağında bertaraf etmek zorundayız, birilerinden izin almak durumunda da değiliz” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törende, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

 

16 Nisan halk oylamasında Manisa’dan yüzde 46 oranında ‘evet’ çıktığını hatırlatan ve teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Manisa’nın hakkı bu değildir, demek ki sizlere kendimizi yeteri kadar ifade edemedik, demek ki yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizlere yeteri kadar anlatamadık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu eksiklerimizi gidererek Manisalı kardeşlerimizin gönlünde çok daha fazla yer edineceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Google+ WhatsApp